Російська армія має успіх одразу на кількох напрямках – ISW

Поділитися:

Російські війська підтверджують своє просування в Україні.

Згідно з звітом Інституту вивчення війни (ISW), російські війська підтвердили своє просування поблизу Вовчанська, Кліщіївки, Авдіївки та Донецька.

Інститут також повідомляє, що російські сили не зробили жодного просування на північ від Харкова біля Липців. Генштаб ЗСУ також попереджає, що російські війська стали більш активними на харківському напрямку.

У своїй заяві ISW підтверджує просування російських військ на південь від Вовчанська і на південний схід від Макіївки. Окрім того, російські сили також просунулися вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна і наблизилися до Нетайлового і Авдіївки.

Хоча російські джерела твердять, що вони захопили деякі населені пункти, ISW не має доказів для цього. Також тривають бої поблизу Старомайорського і на заході Запорізької області, але зміни лінії фронту поки не фіксуються.

Капітан третього рангу Дмитро Плетенчук з Південного оперативного командування та ВМС України заявив, що Роботине не було захоплено російськими військами. Українські сили також відбили атаки поблизу Кринок на східному березі Херсонської області.

Нагадаємо, триваючи атаки Російської Федерації на Україну викликають занепокоєння, оскільки відсутність електроенергії вплине не лише на населення, а й на оборонну промисловість.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Червня 2024 року - 21:15
Для впровадження в Україні електронних повісток необхідно ухвалити відповідне законодавство
21 Червня 2024 року - 20:12
Під час мобілізації підприємства критичної інфраструктури мають право забронювати своїх співробітників від...
21 Червня 2024 року - 19:49
Уряд підтримав зміни до закону, планується замінити паперове посвідчення ветерана...
21 Червня 2024 року - 14:33
Гроші — одна з важливих складових у житті, а кредитування...