Путін намагається створювати сильний імідж, оскільки війна в Україні затягується – Вloomberg

Поділитися:

Президент Володимир Путін продовжує зусилля, щоб відновити свою владу та сформувати відчуття звичайного бізнесу після заколоту найманців Вагнера, який загрожував його майже чвертьстолітньому правлінню в Росії.

Про це повідомляє Телеграм-канал “Перший Бізнесовий“.

Путін має виступити на форумі під назвою «Сильні ідеї для нового часу» в Москві, щорічному заході, назва якого набула несподіваної символіки після повстання сил лідера Вагнера Євгена Пригожина.

Президент повернувся до Москви ввечері з республіки Дагестан на півдні Росії, де він провів переговори з регіональними чиновниками щодо сприяння розвитку туризму. Суботній заколот не згадувався, хоча один чиновник подякував Путіну за візит «у такий важкий час».

Незвичайним є те, що державне телебачення показало, як Путін спілкується з підбадьорливими місцевими жителями, навіть цілує молоду дівчину в голову та позує для селфі з нею. Це різко контрастувало з режимом суворого карантину через Covid-19, який Кремль протягом тривалого часу підтримував для тих, хто збирався зустрітися з Путіним, щоб уникнути можливого зараження 70-річного лідера.

Запаморочливий ланцюг подій змусив США, Європу та Китай ламати голову над політичними наслідками повстання, яке зруйнувало непереможний імідж Путіна як лідера Росії. Криза підкреслила запеклі розбіжності в Росії через війну в Україні, яка є найбільшим конфліктом у Європі з часів Другої світової війни, оскільки український контрнаступ продовжує намагатися витіснити сили Путіна з окупованих територій.

Нагадаємо, у Білорусі на території колишнього військового містечка у селі Цель Осиповичського району, Могилівської області з вечора неділі, 25 червня, шаленими темпами йде будівництво великого військового табору.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...