Останні новини:

На Волині та Хмельниччині працювали уночі сили ППО

Поділитися:

Росія не перестає атакувати мирні українські міста. Зокрема, вночі проти 21 листопада вибухи чули у кількох регіонах, проте повідомляють, що це була робота ППО.

Росія почала активніше використовувати дрони-камікадзе та знову завдала удару по мирних українських містах іранськими БпЛА. Зокрема, один із них збили у Волинській області, а також засоби протиповітряної оборони відпрацювали по ворожих цілях на Хмельниччині.

Ситуація під контролем

У Волинській ОВА розповіли деталі нічної повітряної тривоги. За інформацією військових, на Волині було знищено безпілотники типу “Шахед”. Кількість збитих ударних дронів не повідомляли.

Там також наголосили, що обійшлося без постраждалих. Крім цього, у Волинський обласній військовій адміністрації наголосили, що ситуація повністю контролюється. Інформації про руйнування не надходило, тож цього разу дрони-камікадзе не досягли своїх цілей.

На Хмельниччині працювала ППО

Під час оголошення тривоги у Хмельницькій області 21 листопада також працювали сили протиповітряної оборони. Повітряні сили під час повітряної тривоги попереджали про рух БпЛА до Старокостянтинова Хмельницької області, однак де саме ППО збили “Шахед” не розкривають. Так само не розголошують кількість збитих дронів.

Інформація стосовно потерпілих, травмованих та руйнувань не надходила.

Сили ППО роблять усе можливе, щоб довести статистику збитих ворожих повітряних цілей до 100%, однак нехтувати власною безпекою не варто.

Для того, аби вберегтися від небезпеки важливо не ігнорувати повітряні тривоги та перебувати під час них в укритті або користуватися правилом двох стін. Звичайна обережність може врятувати життя, тож краще перестрахуватися та прислухатися до сповіщень про небезпеку.

Нагадаємо, Повітряні сили фіксували рух ворожих ударних безпілотників у напрямку Запорізької, Дніпропетровської областей.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...