Через детонацію снарядів після вибуху на складі у Воронезькій області РФ було оголошено евакуацію населення

Поділитися:

У Воронезькій області країни-агресора Росії була атака дронів, внаслідок якої загорівся склад з боєприпасами. Там оголосили евакуацію через детонацію.

Про це у Telegram повідомив воронезький губернатор Олександр Гусєв.

Відомо, що у ніч проти 7 липня у небі над регіоном збивали безпілотники. Влада регіону стверджує, що всі об’єкти збили. Проте внаслідок падіння уламків почалася детонація вибухівки.

“У Підгірському районі почалася детонація вибухонебезпечних об’єктів. За попередніми даними, ніхто з громадян не постраждав. На місці працюють оперативні служби, військові та представники влади для ліквідації НС”, — написав Гусєв.

Пізніше у ЗМІ повідомили, що евакуація почалася з населеного пункту, де був склад. Також там ввели режим ЧС. Влада регіону не повідомила, про який населений пункт іде мова, але, ймовірно, мова про Сергіївку.

Відомо, що внаслідок детонації загорілася господарча споруда біля одного з будинків, але пожежу вже ліквідували. Перекрили ділянку дороги, яка проходить через селище.

Нагадаємо, у ніч проти 7 липня стало відомо про масштабну пожежу на газорозподільному вузлі “Малий Маяк” в селі Виноградне Алуштинського району в тимчасово окупованому Криму. Проте окупаційна адміністрація півострову стверджує, що це була побутова аварія.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності