Атака на російський Бєлгород: є руйнування та травмовані

Поділитися:

В Бєлгороді внаслідок атаки поранені 8 місцевих жителів, їх доставили в лікарню.

Російський Бєлгород у понеділок зранку, 16 вересня, потрапив під обстріл. Внаслідок атаки є поранені росіяни, одна жителька – у важкому стані. В місті виникли пожежі та є руйнування, зокрема, пошкоджений газопровід. ЗМІ пишуть, що все це – результат роботи російської ППО.

За даними губернатора Бєлгородської області В’ячеслава Гладкова, в Бєлгороді поранені 8 місцевих жителів. Одна з постраждалих у вкрай тяжкому стані, в інших – поранення середньої тяжкості. Вони перебувають в лікарнях.

Внаслідок прямих прильотів в Бєлгороді загорівся приватний будинок та понад 15 автомобілів. Гладков запевняє, що пожежі ліквідували.

Окрім того, у Бєлгороді на території 4 приватних домоволодінь вибиті вікна, посічені покрівлі та фасади. Також пошкоджений газопровід.

У Бєлгородському районі у селищі Дубове пошкоджений дах приватного будинку, гараж та паркан. Осколки посікли чотири автомобілі.

Нагадаємо, 12 вересня українська розвідка та спецпідрозділи ССО підірвали залізницю під Бєлгородом. Унаслідок успішної військової операції перекинулись одразу 11 вагонів та локомотив потяга. Цю залізницю росіяни використовували для забезпечення логістичних потреб власної армії в Україні.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...