Сольний альбом від KALUSH «Для душі»: музика, яка виходить за рамки хіт-парадів

Поділитися:

Альбом «Для душі» від KALUSH пропонує слухачам зануритися у глибину емоцій та особистих переживань фронтмена. Цей альбом не є спробою створити хіти для радіо чи музичних чартів. Це пул пісень, які втілюють душевний стан та власне бачення музики Олега Псюка.

Фокус-треком альбому стала пісня “Тебе не попустить”. За словами фронтмена, трек описує наступний спосіб мислення: “Якщо я цього не маю, то і ти не можеш мати”. Псюк пояснює: “Заздрість – це деструктивна енергія, яка не може призвести до чогось хорошого. Якщо ви негативно ставитеся до успіху інших, значить, ви цього собі теж не хочете і не отримаєте. А якщо екстраполювати цю енергію на реальні дії, то можна зрозуміти, що будь-яка «неможлива» ціль – можлива”.

Альбом «Для душі» – це своєрідне віддзеркалення такої філософії. Кожна пісня – це можливість зануритися у світ, де немає місця заздрощам, а є тільки справжні емоції та особисті переживання.

“Назва альбому повністю описує те, що всередині. Це чисто пісні, які мені подобаються. Деякі з них абсолютно антихітові й не можуть бути в чартах в наші дні. І саме тому вам варто їх послухати. Бо це щось нове, від мене особисто”, – коментує альбом фронтмен гурту KALUSH.

Альбом «Для душі» вже доступний для прослуховування на всіх музичних платформах.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Червня 2024 року - 21:15
Для впровадження в Україні електронних повісток необхідно ухвалити відповідне законодавство
21 Червня 2024 року - 20:12
Під час мобілізації підприємства критичної інфраструктури мають право забронювати своїх співробітників від...
21 Червня 2024 року - 19:49
Уряд підтримав зміни до закону, планується замінити паперове посвідчення ветерана...
21 Червня 2024 року - 14:33
Гроші — одна з важливих складових у житті, а кредитування...