“Хтось знов” — нова пісня гурту KALUSH в колаборації з AGAPE

Поділитися:

Гурт KALUSH продовжує дивувати шанувальників цікавими колабораціями в рамках #KALUSHcollab. Спільний трек з AGAPE став 16-тим треком, записаним у музичній будці.

“Хтось знов” розповідає про продаж почуттів та емоцій в сучасному світі, де справжня любов стає все більш рідкісним явищем. Пісня звертається до слухачів із закликом зупинитися та замислитися над тим, як ми ставимося до найважливішого почуття у житті.

Артисти занурюють слухачів у світ, де “хтось знову продає любов”, в той час, як серця тих, хто вірить у її чистоту, поступово гаснуть. Ліричний герой виражає свої почуття через образи, що відображають боротьбу між щирістю і комерціалізацією почуттів. “Хтось знову продає любов, в серці вогник гасне”. Ці рядки передають почуття втрати та безнадії, які пронизують пісню. Герой пісні стоїть під вікном, співаючи “басні”, тоді як “страсті” закликають “думати головою”. Це підкреслює конфлікт між розумом і серцем, який супроводжує багатьох у пошуках істинної любові.

Пісня вже доступна на всіх музичних платформах.

#KALUSHcollab – дуетні треки гурту KALUSH з різноманітними українськими артистами, записані в музичній будці. Серед яких композиції зі Skofka, Balsam та гуртом Adam, артисткою Станіславська та іншими.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
29 Червня 2024 року - 23:06
В Україні з 1 липня розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників...
26 Червня 2024 року - 20:01
Це будуть стрілецькі підрозділи загальною кількістю 8 тисяч поліціянтів
26 Червня 2024 року - 19:52
26 червня Рада Євросоюзу продовжила тимчасовий захист для українців, що перебувають...
26 Червня 2024 року - 15:23
Бренд Schweppes з'явився в 1783 завдяки завзятості одного винахідника, який...