Вуглецеві викиди: у переговорах по клімату досягли значного прогресу, – Bloomberg

Поділитися:

Учасники переговорів США та Китаю обговорювали спільні цілі щодо припинення вирубки лісів і зменшення потужного забруднення планети під час триденних переговорів у Пекіні.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Дискусії між двома найбільшими викидами парникових газів у світі мали допомогти досягти прогресу в боротьбі зі зміною клімату напередодні саміту COP 29 Організації Об’єднаних Націй в Азербайджані в листопаді та підштовхнути амбіції, оскільки країни розробляють нові цілі до 2035 року щодо скорочення викидів вуглекислого газу та інших уловлювачів тепла. гази.

Ці зобов’язання щодо конкретних країн або «національно визначені зобов’язання», як вони відомі, обговорювалися в Пекіні, йдеться в заяві Державного департаменту. Китай, відповідальний за майже 30% світових викидів, перебуває під тиском, щоб посилити свої амбіції, особливо щодо метану, закису азоту та інших парникових газів, виходячи за рамки вуглекислого газу.

Незважаючи на те, що країна встановлює рекорди в розгортанні відновлюваної електроенергії, триваюче будівництво нових вугільних електростанцій є джерелом пильної уваги.

Нагадаємо, ціни на нафту різко впали, перекресливши зростання за рік, після того, як перспективна угода про відновлення поставок з Лівії знову звернула увагу трейдерів на занепокоєння щодо прохолодного світового попиту на сиру нафту.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...