УЗ співпрацює з європейськими партнерами у сфері безпеки

Поділитися:

Партнерство зосереджене на впровадженні та імплементації стандартів безпеки та інтероперабельності ЄС, відповідно до зобов’язань України за Угодою про асоціацію між Україною та ЄС.

Співпраця передбачає кілька основних напрямків. Це сприяння впровадженню європейського законодавства щодо безпеки та технічних стандартів інтероперабельності (TSI) залізниць в Україні.

Також передбачається підтримка впровадження Європейської системи управління залізничним транспортом (ERTMS) та інших стандартів залізниць ЄС.

У рамках співпраці планується обмін знаннями та найкращими практиками для полегшення інтеграції України в Єдину європейську залізничну систему.

Співпраця у сфері рухомого складу буде включаючи питання сертифікації, технічного обслуговування та взаємного доступу до інфраструктури, повідомляють в Міністерстві відновлення.

Нагадаємо, окремим законом також може бути введено акциз на газовані напої із вмістом цукру та цукру замінників. Такий збір із солодкою водою у розмірі 0,1 євро за 1 літр був в урядових пропозиціях, але від нього вирішили відмовитися.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...