Останні новини:

Трейдери отримують величезний прибуток від зроблених кілька тижнів тому ставок ФРС на зниження ставки, – Bloomberg

Поділитися:

Трейдери, які в липні робили, як здавалося, довгострокові ставки на величезне зниження процентної ставки Федеральної резервної системи, тепер готові отримати величезні прибутки після того, як ринки похитнулися.

Про це повідомляє Tekegram “Перший Бізнесовий“.

У результаті великої зміни ринок зараз оцінює зниження ставки на півпункту на наступній нараді керівників центральних банків у вересні. Інша активність у ф’ючерсах на федеральні фонди сигналізує про те, що трейдери також починають робити ставки на хід внутрішньої зустрічі перед наступним запланованим оголошенням політики.

«Настрої інвесторів рішуче змінилися на користь економічної тривоги замість оптимізму», — написав у понеділок у примітці Ян Лінген, керівник стратегії ставок BMO Capital Markets.

Трейдери, які випередили це коливання настроїв, коли ціна ф’ючерсного контракту була відносно низькою, тепер виграли в грошах і готові робити багаторазові від своїх інвестицій, припускаючи, що вони ще не перевели гроші.

Нагадаємо, сектор послуг США зріс у липні після того, як місяць тому скоротився найбільше за чотири роки, що може допомогти розвіяти нові побоювання щодо різкого спаду в економіці. Індекс послуг Інституту управління поставками підвищився на 2,6 пункту до 51,4.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...