Tesla наближається до чергового рекорду поставок після зниження цін

Поділитися:

Цього року акції Tesla Inc. зросли на 109%. Найближчими днями буде відомо скільки автомобілів компанія поставила за останній квартал.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Найбільший у світі виробник електромобілів знизив ціни на лінійку моделей, щоб захистити свої позиції на ринку від конкурентів, які намагаються переманити клієнтів новими моделями. Ймовірно, цими вихідними Tesla дасть уявлення про те, наскільки добре працює її стратегія.

Аналітики очікують, що виробник під керівництвом Ілона Маска повідомить про продажі близько 448 350 автомобілів протягом останніх трьох місяців, що на 6% більше, ніж у першому кварталі року. Незважаючи на те, що Tesla збереже перше місце з поставок акумуляторних електромобілів, компанії доведеться трохи прискорити темп, щоб продати від 1,8 до 2 мільйонів автомобілів, які вона планує випустити цього року.

Tesla є основним бенефіціаром Закону про зниження інфляції, кожна версія її масових автомобілів — седан Model 3 і позашляховик Model Y — тепер має право на отримання повного федерального податкового кредиту в розмірі 7500 доларів США. Навіть після того, як ця пільга почала застосовуватися до всіх ітерацій Model 3 на початку цього місяця, компанія додала три місяці безкоштовної швидкої зарядки в США, щоб допомогти розчистити інвентарні автомобілі.

Цей стимул свідчить про те, що Tesla ще має працювати до кінця кварталу, щоб перемістити автомобілі зі своїх ділянок. Компанія, що базується в Остіні, виготовила більше автомобілів, ніж поставила, відколи на початку минулого року відкрила нові заводи за межами Берліна та Техасу.

Нагалаємо, з наближенням сезону мусонів у Пакистані вже пройшли проливні дощі та сильний вітер, що призвело до десятків смертей, сотень поранених і пошкодження доріг, будинків і сільськогосподарських угідь.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності