США скорочують оцінку запозичень, прогнозуючи меншу кількість готівки на кінець року, – Bloomberg

Поділитися:

Казначейство США знизило свою оцінку федеральних запозичень на поточний квартал і спрогнозувало, що резерв готівки уряду зменшиться до кінця року напередодні можливої ​​нової боротьби за ліміт боргу.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Міністерство фінансів США заявило в заяві в понеділок, що тепер оцінює чисті запозичення за липень-вересень у 740 мільярдів доларів США, що нижче попереднього прогнозу в 847 мільярдів доларів, опублікованого 29 квітня. Зниження очікували більшість дилерів облігацій.

Влада зберегла свій орієнтовний баланс готівки на кінець вересня на рівні 850 мільярдів доларів. Крім того, у прогнозі, за яким дилери будуть уважно стежити, оскільки він має потенційні наслідки для будь-якої майбутньої битви за обмеження боргу, Міністерство фінансів окреслило залишок готівки на кінець року в 700 мільярдів доларів. Потім ці запаси будуть зменшені після того, як на початку наступного року буде відновлено обмеження боргу за законом, але лише за умови, якщо Конгрес не прийме збільшення або нове призупинення.

Що стосується цього кварталу, крок Федерального резерву щодо початку уповільнення відтоку своїх авуарів казначейських облігацій полегшив потребу уряду продавати більше боргових зобов’язань населенню, зазначено в заяві казначейства. План ФРС не діяв, коли казначейство оприлюднило свою попередню оцінку запозичень. Департамент також розпочав цей квартал із більшою кількістю готівки, ніж спочатку прогнозувалося.

Нагадаємо, представники Федеральної резервної системи наближаються до зниження вартості запозичень протягом кількох місяців, про що голова Джером Пауелл може повідомити наступного тижня.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...