Після закінчення страйку UAW заробітна плата в США зростає – Bloomberg

Поділитися:

Повернення страйкуючих Об’єднаних автомобільних робітників до транспортних конвеєрів сприяло підвищенню листопадової зарплати, що символізує паузу в останній тенденції сповільнення зростання зайнятості в США.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Згідно з прогнозами уряду в п’ятницю, кількість заробітних плат у найбільшій економіці світу зросла на 180 000 після підвищення на 150 000 у жовтні. Такий відбиток все одно призведе до того, що середнє зростання робочих місць за останні три місяці знизиться приблизно на 100 000 порівняно з темпами, які спостерігалися на початку року.

Очікується, що рівень безробіття залишиться на рівні 3,9%, що є найвищим показником з початку 2022 року. Це також узгоджується з більш м’якими умовами ринку праці та більш стриманим зростанням заробітної плати, що допомагає заспокоїти занепокоєння щодо інфляції та підтверджує оцінки того, що Федеральна резервна система закінчила підвищувати процентні ставки.

Нагадаємо, новий аналіз, який показує, що світова вага Китаю знизилася вперше з 1994 року, показує, чому його шанси обігнати економіку США все більше є сумнівними.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...