Наступного тижня Китай планує проводити конференцію з питань фінансової політики двічі на десятиліття – Вloomberg

Поділитися:

На початку наступного тижня Китай планує скликати ключову зустріч з питань фінансової політики, яка проводиться раз на п’ять років, щоб запобігти ризикам і встановити середньострокові пріоритети для галузі вартістю 61 трильйон доларів, повідомляють джерела, знайомі з цим питанням.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий”.

Керівники держав, регулятори та провідні банкіри зберуться на закритій національній фінансовій конференції в Пекіні 30 жовтня-жовтня. 31, – сказали люди, попросивши не називати себе, обговорюючи приватну справу. Посадовці на чолі з президентом Сі Цзіньпіном готові зосередитися на вирішенні фінансових ризиків, включаючи кризу власності та зростання боргів у фінансових механізмах місцевих органів влади, кажуть люди.

Зустріч дасть більше ясності щодо того, як китайська влада має намір змінити другу за величиною економіку світу, не створюючи ненавмисних ризиків. Підтримка фінансової стабільності має першорядне значення в той час, коли Китай бореться з наслідками тривалого уповільнення ринку нерухомості та погіршенням кризи на ринку боргів місцевих органів влади на 9 трильйонів доларів.

Нагадаємо, початковий експорт Південної Кореї повернувся до зростання вперше більш ніж за рік, що є ще одним свідченням відновлення зовнішнього попиту, який забезпечить деяку впевненість інвесторам і політикам, які спостерігають за станом глобальної торгівлі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності