Останні новини:

Корпорація Intel планує скоротити тисячі робочих місць, – Bloomberg

Поділитися:

Про скорочення робочої сили може бути оголошено вже цього тижня, згідно з людьми, знайомими з планами компанії, які побажали залишитися невідомими, оскільки інформація не є публічною. Intel, яка має оприлюднити прибутки за другий квартал у четвер, має близько 110 000 співробітників, за винятком працівників підрозділів, які виділяються.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Головний виконавчий директор Пет Гелсінгер витрачає значні кошти на дослідження та розробки, спрямовані на вдосконалення технологій Intel і повернення їй провідних позицій у галузі напівпровідників. Колись домінуюча позиція компанії підірвалася під час попередників Гелсінгера, оскільки конкуренти, такі як Advanced Micro Devices Inc., наздогнали та захопили частку ринку. Представник Intel відмовився від коментарів.

Наприкінці торгів акції Intel зросли приблизно на 1% і досягли 31,11 долара США.

Інші виробники мікросхем на чолі з Nvidia Corp. пішли далеко вперед у розробці прибуткових напівпровідників, призначених для складних завдань, пов’язаних зі штучним інтелектом. Intel також починає боротися з нерівномірним попитом на чіпи, які працюють на ноутбуках і настільних комп’ютерах, що є її основним бізнесом.

Нагадаємо, розташований у Лондоні Будинок моди класу люкс є останнім великим європейським бізнесом, який залучив борги в приватному порядку після подібних угод для німецької інженерної фірми Robert Bosch Gmbh, італійського шоколадного виробника Ferrero та французького виробника напоїв Remy Cointreau.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...