Фінансові працівники Лондона відчують найбільший вплив штучного інтелекту, результати звіту Великобританії – Вloomberg

Поділитися:

Консультанти з менеджменту та фінансові працівники лондонського Сіті є одними з тих, хто найбільше вразливий до змін на робочому місці, спричинених штучним інтелектом, йдеться в новому звіті уряду Великої Британії, який закликає змінити школи та навчальні програми, щоб зменшити вплив.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Роботи у фінансовому та страховому секторі найбільше постраждали від впровадження штучного інтелекту, показало аналіз відділу майбутніх навичок Міністерства освіти Великобританії. Лондон був регіоном, де найімовірніше спостерігалися збої на ринку праці через технологію через високу концентрацію професійних ролей.

«Очікується, що розвиток штучного інтелекту матиме глибокий і широкомасштабний вплив на економіку та суспільство Великобританії, хоча точний характер і швидкість цього ефекту невідомі», — йдеться у звіті. «Система освіти Великобританії та роботодавці повинні будуть адаптуватися, щоб гарантувати, що працівники мають навички, необхідні їм для максимального використання потенційних переваг».

Нагадаємо, 28 листопада біткойн ненадовго піднявся вище 38 000 доларів на тлі оптимізму, що центральний банк США може бути ближчим до зниження вартості запозичень, якщо інфляція продовжить знижуватися.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...