Останні новини:

Apple просувається вперед у напрямку роботизації із настільними домашніми пристроями, – Bloomberg

Поділитися:

Apple Inc., шукаючи нові джерела доходу, продовжує розробку дорогого настільного домашнього пристрою, який поєднує в собі дисплей, схожий на iPad, із роботизованою кінцівкою.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Зараз у компанії є команда з кількох сотень людей, які працюють над пристроєм, що використовує тонку роботизовану руку для переміщення по великому екрану. Продукт, який покладається на приводи для нахилу дисплея вгору та вниз і змушує її обертатися на 360 градусів, запропонує поворот до домашніх гаджетів – таких, як Echo Show 10 Amazon.com Inc. Також анонсують появу роботизованих компонентів на порталі Meta Platforms Inc.

Пристрій передбачається як командний центр “розумного дому”, машина для відеоконференцій і дистанційний інструмент домашньої безпеки, повідомили люди, які побажали не називати їх, оскільки робота не є публічною. Проєкт під кодовою назвою J595 був схвалений виконавчою командою Apple у 2022 році, але, за їхніми словами, останніми місяцями він почав офіційно розвиватися.

Перехід до робототехніки є частиною ширших зусиль, спрямованих на підвищення продажів і отримання прибутку від Apple Intelligence, набору технологій штучного інтелекту, який цього року з’явиться на iPhone, iPad і Mac. Компанія також шукає нові можливості для зростання після припинення зусиль з розробки безпілотного автомобіля на початку цього року.

Нагадаємо, акції зросли після того, як поточний звіт про інфляцію в США не вплинув на рішення по зниженню ставок.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...