TrueUA продовжує ініціативу з поповнення фондів регіональних бібліотек сучасними книгами, що написані військовими

Поділитися:

Сайт TrueUA продовжує ініціативу з поповнення фондів регіональних бібліотек сучасними книгами, які написані українськими військовими – https://trueua.info/news/trueua-prodovzhuye-iniciativu-z-popovnennya-fondiv-bibliotek-knigami-tsho-napisani-vijskovimi.
Минулого тижня редакція відправила кілька книг у Центральну міська бібліотека ім. Костя Солухи м. Кам’янця-Подільського.

Це:

– збірка Андрія Кириченка «Мисливці за градами» з ілюстраціями Дарії Мацоли. Книга про не прикрашені реальні спогади, ніби маскувальною сіткою, закамуфльовані художніми описами на скупих сторінках новел.

– книга Василя Паламарчука «Військовий непотріб» про те, що «війна – це не тільки постріли, розриви, руйнування, а ще й побут, внутрішній стан, сміх та сльози тих людей, які так чи інакше причетні до написання цієї книги», – Книгарня Є

– третя книга авторства Марти Холі Келлі  «Бузкові дівчата» – про війну і дотичність до неї людей з різних країн, та й світів…

Нагадаємо, що першу книгу редакція надіслала у Новоушицьку районну централізовану бібліотеку, що на Хмельниччині. Це бул “Вірші з бійниці” Максима Кривцова, який загинув на фронті у січні 2024 року.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Серпня 2024 року - 20:51
Прем'єр-міністр Великобританії Кір Стармер дав вказівку раді національної безпеки розробити...
19 Серпня 2024 року - 11:42
В першій частини нашої статті ми розказували про Департамент внутрішнього...
19 Серпня 2024 року - 10:59
У Херсонській області запрацював перший у регіоні Мобільний аптечний пункт...
16 Серпня 2024 року - 14:47
Якщо запитати у киянина, про його улюблені ресторани, то ви...