Чи є майбутнє у фінтеху після війни?

Поділитися:

Як війна вплинула на розвиток фінансових технологій та на що очікувати представникам фінансового сектора після її закінчення? Саме ці питання 16 грудня обговорять провідні світові та українські експерти ринку на щорічній конференції – «UAFIN.TECH 2022: rebuilding the Future», яка цього року відбудеться в режимі онлайн.

Конференція організована Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній (УАФІК) за підтримки Проєкту USAID «Реформування фінансового сектора» та Міжнародної фінансової корпорації (IFC) у партнерстві з Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) та Фондом ефективного врядування Уряду Великої Британії в Україні (GGF). Медіапартнером заходу є профільне фінтех-медіа — FinTech Insider, серед інфопартнерів – НАБУ та International Financial Club «Bankir».

Повномасштабне вторгнення росії зламало усі плани та стратегії, що існували в Україні. Саме тому зараз найкращий час для обговорення стратегії економіки відновлення, стратегій майбутнього, які однозначно будуть базуватися на цифрових фінансах. Реалії сьогодення підкреслили те, що інфраструктура цифрових фінансів найкраще протистоїть викликам війни, а також здатна створити сприятливі умови для розвитку сегмента МСБ та електронної комерції.

Цього року будуть розглянуті найважливіші теми для майбутнього фінтех-екосистеми:

  • Майбутнє регуляції ринку фінансових послуг в Україні та світі
  • Майбутнє трансформації банківського сектору та поява нових банківських продуктів та послуг
  • Майбутнє платіжного ринку та електронної комерції
  • Розвиток відкритого банкінгу та діджиталізація МСБ

Серед ключових спікерів:

Андрюс Бицейка — Заступник СЕО та член правління Revolut Bank. Досвідчений  експерт та прихильник Фінтеху. Приєднався до Revolut майже з самого початку своєї кар’єри, а зараз відповідає за розширення компанії по всій Європі, де Revolut має понад 18 мільйонів клієнтів.

Яак Тарієн — розробник Європейської системи безпечної військової цифрової мобільності (SDMMS). Бригадний генерал у відставці, раніше служив на посаді командувача ВПС Естонії та очолював Центр передового досвіду НАТО з кіберзахисту (CCDCOE). Зараз Яак керує розробкою Європейської системи безпечної військової цифрової мобільності (SDMMS) в естонській технологічній компанії AS Cybernetica.

Марюс Паращюс — чоловік, що одним з перших в Європі вживив собі платіжний чіп у руку.

На UAFIN.TECH 2022 Марюс поділиться своїм досвідом використання платіжного чіпа у повсякденному житті. Зараз Марюс є Старшим радником з питань технологій в KPMG, а в минулому обіймав посаду віце-президента з розвитку міжнародного бізнесу в Paysera.

А також на вас чекатимуть:  Гонор Гандей (Paymentwall), Ксав’є Гомес (INVYO), Заріна Одінаєва (IFC), Костянтин Кошеленко (Мінсоцполітика), Мараян Маркус (Capgemini), Борис Гіттон (Креді Агріколь Україна), Ян Цейсенс (Єврокомісія), Ірина Старомінська (Універсал Банк), Пол Рендалл (Creditinfo), Володимир Мудрий (ОТП Банк), Наталія Гончаренко (Креді Агріколь Україна), Мстислав Банік (Мінцифра), Юлія Вітка (Проєкт USAID «Реформування фінансового сектору»), Андрій Кривошапко (NovaPay), Андрій Гриценюк (Альфа-Банк Україна), Марія Сташкевич (EDFA), Валерій Даниленко (Таскомбанк), Вікторія Страхова (Укрексімбанк), Юлія Кирпа (AEQUO), Анна Тігіпко (izibank), Альона Шевцова (IBOX BANK), Олена Коробкова (НАБУ), Ростислав Дюк (УАФІК) та інші.

Підсумуємо:

Дата: 16 грудня 2022 року

Час: 9:00 – 19:00

Місце: online

Промокод на 20% знижки для читачів Перший Діловий: fbc

Програма та квитки доступні за посиланням: https://uafin.tech/#tickets

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Червня 2024 року - 21:15
Для впровадження в Україні електронних повісток необхідно ухвалити відповідне законодавство
21 Червня 2024 року - 20:12
Під час мобілізації підприємства критичної інфраструктури мають право забронювати своїх співробітників від...
21 Червня 2024 року - 19:49
Уряд підтримав зміни до закону, планується замінити паперове посвідчення ветерана...
21 Червня 2024 року - 14:33
Гроші — одна з важливих складових у житті, а кредитування...