Останні новини:

Благодійний вечір української співачки MELANYA

Поділитися:

8-го вересня в концерт-холі «ОАЗИС» відбувся благодійний вечір української співачки MELANYA, який був присвячений її Дню народження та благодійній акції зі збору коштів для центру «ЯМаріуполь.Київ».

Лірична співачка MELANYA є авторкою власних пісень, більшість з яких були записані під час війни і увійдуть у її сольний альбом «Незламна». Авторські пісні MELANYA стали підтримкою для багатьох людей, променем світла та вірою у перемогу! В репертуарі співачки є неймовірний дует з Mila Nitich «Повертайся» та рімейк на пісню Ірини Білик «Ти мій».

MELANYA подарувала гостям заходу власні авторські пісні та неймовірні дуети, зокрема з Денисом Жупником. Справжнім сюрпризом став музичний подарунок від співачки SEVERYNA, яка заспівала для іменинниці спеціальну пісню.

На благодійний вечір завітали зіркові гості та друзі артистки, які зібралися не лише привітати іменинницю, а й заради допомоги.

«Сьогодні неймовірний день, зворушливий і щасливий для мене. Сьогодні день, коли народилася я, а на цій сцені народяться нові мрії і нові сподівання! Мені дуже приємно, що ця зала зібрала багато моїх друзів, колег, партнерів і не байдужих людей!», — сказала зі сцени MELANYA.

Благодійний захід та аукціон відбувся за підтримки ГО «FENIX CHARITY», яка також виступила як співорганізатор заходу.

Серед зіркових гостей співачки були OKS, ANKA, SEVERYNA, TULIEVA, Влад Шеріф, Ігор Мотін та Софія Нерсесян. Вони привітали іменинницю зі сцени та порадували гостей своїми запальними та зворушливими виступами.

Особливу увагу привернула музична сенсація, дев’ятирічна співачка Софія Нерсесян. Софія не лише вражає світ своїм неймовірним голосом, а й є прикладом маленької волонтерки, яка вже зібрала своїми виступами понад 14 мільйонів гривень для допомоги захисникам України.

Під час заходу відбувся благодійний аукціон, на якому були продані картини відомого українського художника Слави Займака. Зібрану суму організатори передадуть особисто представнику центру «ЯМаріуполь.Київ» для оснащення необхідним обладнанням спеціалізованого Медичного ХАБУ у Києві.

Ведучими заходу виступили Денис Жупник та Ксенія Срібна.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...