Акторська школа «Фенікс» відкрила другий сезон: серед викладачів — Олекса Гладушевський, а серед студентів — Вікторія Маремуха

Поділитися:

22 вересня в STAGE Kyiv пройшло урочисте відкриття другого кінотеатрального сезону соціальної акторської школи «Фенікс». Під час заходу засновник та викладач соціальної творчо-освітньої платформи Олександр Єгоров представив нових студентів та команду проєкту, яка буде працювати в прийдешньому сезоні.

Головним режисером та куратором курсу став продюсер та режисер — Олекса Гладушевський, напрямок кастингу представлять Орина Петрова та Олександр Пилипенко, роботою в кадрі займатимуться Юлія Павлова та Сергій Ревуцький, техніку мовлення викладатиме Ірина Бондаренко, напрямком дубляжу займеться Вʼячеслав Хостікоєв, акторську майстерність викладатимуть — Леся Островська, Елеонора Кравченко, акторські тренінги та speaking club проводитиме — Дмитро Олійник, вокал — Анастасія Завадська, а запрошеним викладачем сезону виступить режисер Дмитро Голумбевський.

Серед студентів є і ті, хто має мінімальний досвід в акторській сфері. І ті, хто вже знімався у повних метрах та має серйозний навчальний бекграунд, як Вікторія Маремуха.

На заході з нагоди відкриття нового соціального кінотеатрального сезону для гостей виступили: співачка Мʼята, KRYLATA, а головним хедлайнером події став Народний артист України — Віктор Павлік, який виконав українські хіти та зарядив позитивною енергією кожного гостя.

«Ми починаємо нову сторінку нашої платформи. Нові студенти, вдосконалена та надпотужна команда професіоналів в складі викладачів. Ми продовжуємо впевнено йти вперед до нашої мети. Студентів очікує важка робота, але ніхто і не обіцяв, що буде легко. Ми провели відбір з більше сотні абітурієнтів і знов обрали найталановитіших. Багато соціально-важливих акцентів прозвучить в наших ініціативах в цьому сезоні. Вдячний кінотеатральній спільноті України та медіа за потужну інформаційну підтримку та увагу до нашої соціальної творчо-освітньої платформи. Я впевнений, що ми зможемо надихнути нашу молодь, а також будемо продовжувати підтримку різноманітних соціальних категорій населення, популяризувати українське кіно та сучасне кіновиробництво», — коментує засновник та викладач соціальної акторської школи «Фенікс» Олександр Єгоров.

Організатори розповіли про свої плани на найближчі пів року. Наразі на стадії завершення перемовини стосовно відкриття лабораторії з дубляжу на базі Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. Освітнім партнером цього сезону стане міжнародний продакшн «AMO Pictures», команда якого проведе студентів платформи у світ створення англомовного контенту, котрий створюється на кіноринок Європи та США.

Наприкінці програми організатори в партнерстві з кінофестивалем «Миколайчук.Open» показали дві короткометражні стрічки: «Сонечко» — режисер Сергій Кулибишев та «Сусід по кімнаті» — режисер Євгеній Слупчук. Після перегляду в кінозалі довго не стихали оплески від представників кіноспільноти.

На офіційне відкриття другого кінотеатрального сезону акторської школи «Фенікс» завітали відомі актори, режисери, продюсери, телеведучі, діячі культури та друзі проєкту: Олена та Володимир Горянські, Ірина Кудашова, Олена Світлицька, Максим Девізоров, Олена-Христина Лебідь та Павло Розенко, Олег Загородній, Тарас Цимбалюк, Руслан Мірошниченко, Іраклій Маруашвілі, Світлана Охрименко, Лілія Нагорна, Анастасія Демʼяненко, Валерій Скачек, Юрій Катинський, Яніна Андрєєва, Світлана Скрипник.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи