Як фітнес-тренування допомагають досягти бізнес-цілей

Поділитися:

Підприємці нерідко зазначають, що тренування дають ресурс керувати бізнесом і мотивувати команду. Проте заняття фітнесом можуть як заряджати енергією, так і висмоктувати її. Розбираємося, яким має бути фітнес для зайнятих людей.

Стартувати з метою

Щоб прокласти шлях, важливо усвідомити стартову точку та визначити мету. Це правило застосовують у бізнес-задачах, але у турботі про себе можуть нехтувати ним.

Для ефективних і регулярних тренувань потрібно визначити своє «навіщо». Коли «мотивацією» стають чужі думки чи навʼязані стандарти краси, ефект буде швидкоплинним.

У hiitworks можна призначити зустріч із тренером для визначення свого «навіщо» — це фітнес-тестування, яке входить у кожен абонемент. Тренер вимірює склад тіла, розпитує про спосіб життя та допомагає спланувати програму тренувань, що приведе до мети. Ми називаємо тренерів фітнес-коучами, оскільки принципи їх роботи з визначення пріоритетів і цілей схожі на принципи бізнес-коучів.

Не стрибати через себе

Тренування нерідко асоціюються з примусом, виснаженням заради результатів. Звідси народжуються історії про абонементи, які припадають пилом втрачених надій.

Справа в тому, що довгі виснажливі заняття загоняють організм у стрес. Хочеться йти спати, а не проводити ділові зустрічі. Натомість задоволення та енергію приносять короткі тренування, адаптовані до рівня підготовки.

У hiitworks ми побудували систему так, що кожен може покроково рухатися від базової роботи зі своїм тілом на петлях TRX до більш інтенсивних інтервальних тренувань. Заняття тривають 45 хвилин, де тренер контролює етапи роботи й відновлення та адаптує навантаження до рівня кожного.

Турбуватися про ментальний стан

Заняття мають не лише приводити тіло в тонус, а й покращувати емоційний стан. Ми відмовляємося від «сидячих тренажерів», оскільки зайнятим людям вистачає сидіння на роботі та в автівці. Вправи будуємо на активному русі, з контролем координації, балансу та дихання. Навантаження комплексно розвиває тіло та допомагає мозку переключитися з тривожних думок. Адже контроль тіла тут і зараз близький до медитації.

Ще один важливий показник — свої люди. У hiitworks заняття проходять у малих групах, де всі сфокусовані на досягненні мети. Тренер підтримує та приділяє увагу кожному, тому в правильному оточенні стає легше дійти до результату.

Планувати графік

Одне тренування може принести гарний настрій. Регулярні щотижневі тренування, що чергуються з відпочинком — приносять якісні зміни у житті. Саме тому турботу про себе варто включати в календар, як усі інші справи.

Загалом наш мозок любить рутини. Корисні звички допомагають йому опанувати бурхливі емоції та стабілізувати ментальний стан. Почати можна з контролю сну, потім додати харчування в один і той самий час, прогулянки й тренування за графіком. Це ефективний інструмент для самопідтримки в складні часи.

«У здоровому тілі здоровий дух» — усім відома, але від того не менш мудра фраза. Коли ми розвиваємо фізичні показники сили, витривалості, гнучкості, ці ж якості ми здатні переносити на інші сфери. Стан тіла впливає на наші думки. Якщо цілі із задоволенням досягаються в залі, вони дають впевненість та енергію для досягнень у бізнесі.

Для легкого старту до нових досягнень до кінця серпня у hiitworks діє знижка 30% на пробний абонемент на місяць, а також 50% на перше пробне тренування. 

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...