У ресторані GALUSHKA KYIV відбувся гастровечір новітньої української кухні

Поділитися:

Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому серці столиці, регулярно проводить цікаві заходи. Один з них пройшов нещодавно – 29 серпня, завершуючи літній сезон та відкриваючи осінній. Під час таких гастровечорі  ресторан перетворюється на справжній культурний центр, адже тут йдеться вже не тільки про так звану кулінарну дипломатію, але й про благодійність.

Ведучим вечора було обрано Михайла Денісова. У колі запрошених та гостей цієї гастровечірки були Олена Джежелій та інші і зіркові гості, а  співвласники закладу – подружжя Андрій та Олена Ушакови – прикладають зусилля, аби ресторан перетворився на справжній культурний центр, як його «родич» – ресторан у Полтаві. Кухар Дмитро Чекало, учасник шоу «Майстер-шеф», підготував по-справжньому зіркове українське меню:

  • тартар із яловичини з мусом із печених у вугіллі баклажанів, козиного сиру та чілі;
  • салат з качиним філе та грильованими персиками в амарето;
  • лазанья з коріння селери-гриль, з яловичими хвостами та сирним мусом;
  • м’ясо рваних ребер з гречетто з зеленої гречки;
  • соковитий ананас на грилі з чілі та морозивом.

 

Цікаво, що частування смачними стравами перетворилося на майстер-клас від шеф-кухаря, коли разом з ведучим гастровечірки він залучав до процесу гостей, а на додаток розповідав різноманітні цікаві історії про кулінарні традиції українців. До страв на вечірці пропонували й вино – особливе, яке підкреслює відтінки смаку, а ще розкриває смакові рецептори. Ця місія була покладена на торговий дім «Вина Світу» та його сомельє Валерія Яворського, який провів професійний фудпейрінг для гостей. На додаток до вина гості вечірки мали змогу спробувати й крафтове пиво з пивоварні «Августін».

Подарунки на згадку

За цю частину вечірки відповідав відомий в Україні бренд BROCARD – мережа парфумерно-косметичних магазинів, тож байдужих до подарунків не було. На додаток під час вечері відбулися захопливі розіграші від клініки естетичної медицини LEOLINE COSMETOLOGY, велнесцентру SANDLER.UA та ювелірного бренду DNM JEWERLY. І все це супроводжувалося живими музичними виступами.

GALUSHKA KYIV не збирається зупинятися та вже готує наступний гастровечір в ресторані на Бесарабці. Інформацію про нього можна дізнатися на сторінці закладу в інстаграм.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...