Кредит онлайн на картку: вигідно, швидко та безпечно

Поділитися:

Гроші — одна з важливих складових у житті, а кредитування — один зі способів не відкладати на потім придбання техніки, меблів, інших речей. У найнеобхідніший момент кредит дозволяє сплатити важливе навчання, лікування чи операцію — тобто, допомогти у ситуації, коли гроші потрібні тут і зараз. Кредит онлайн на карту від компанії Moneyveo — лідера на ринку мікрокредитування, що пропонує кожному клієнту вигідні умови — доступне рішення.

Довідка: 2023 року компанія Moneyveo стала лідером на ринку мікрокредитування в Україні серед усіх небанківських установ. Згідно з відкритими даними, компанії вдалося не тільки відновити свою діяльність, яка пішла на спад з початком повномасштабного вторгнення військ РФ на територію нашої країни, а й наростити базу клієнтів — зараз вона становить 1,5 млн осіб.

Зараз, через два роки від початку повномасштабної війни, український фінтех переживає справжнє відродження. Так, згідно з даними на платформі «Опендатабот», які підтверджені і даними від Нацбанку, за дев’ять місяців 2023 року в країні активно оформляли кредити. Загальна сума склала трохи більше ніж 29 млрд гривень, і це більше, ніж за весь 2022 рік. Також помітна і тенденція до зростання клієнтської бази — щокварталу 2023 року показував збільшення кількості клієнтів на 7%.

Манівео — одна з майже 250 компаній у секторі небанківського кредитування. Компанія з історією, традиціями, а також з динамікою зростання. Умови для клієнтів постійно покращуються, при цьому є бонуси, знижки та інші спецпропозиції. Кредитування — одна з тих опор у житті сьогоднішніх українців, яка допомагає переживати складні часи, не впадати у відчай, йти вперед — мріяти і вірити в те, що все можливо.

Соціальна відповідальність кредитного бізнеса

Перше, що роблять у компанії Moneyveo з огляду на соціальну відповідальність, — допомогають військовослужбовцям та ветеранам. Це виявляється у особливих умовах кредитування, а й у активній участі підприємства у важливих та необхідних проектах. Один із них — щільна співпраця з реабілітаційним центром для поранених в Україні NextStepUkraine. Також компанія закуповує автомобілі для ЗСУ, медтехніку для шпиталів та багато іншого.

Компанія Манівео — одна з перших в Україні ввела в роботу європейський регламент захисту даних клієнта — GDPR, а потім отримала сертифікат PCI DSS, який підтверджує безпеку платіжних карток. Сьогодні назва компанії — це бренд на ринку фінтеху України, який гарантує безпеку для клієнтів та вигідні умови кредитування. Отримання кредиту онлайн на карту вирішується за рекордні 8 хвилин, це одна з головних переваг.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
26 Червня 2024 року - 20:01
Це будуть стрілецькі підрозділи загальною кількістю 8 тисяч поліціянтів
26 Червня 2024 року - 19:52
26 червня Рада Євросоюзу продовжила тимчасовий захист для українців, що перебувають...
26 Червня 2024 року - 15:23
Бренд Schweppes з'явився в 1783 завдяки завзятості одного винахідника, який...
22 Червня 2024 року - 21:15
Для впровадження в Україні електронних повісток необхідно ухвалити відповідне законодавство