Коли та як реєструють електронний кабінет вступника у 2024 році

Поділитися:

В Україні з 1 липня розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників у коледжі після 11 класу, на бакалаврат та магістратуру. Для того, щоб створити особисту сторінку в системі, потрібно подати електронну заяву в Єдину державну електронну базу з питань освіти. Про це повідомляється в інструкції створення особистого кабінету абітурієнта на офіційному сайті ЄДЕБО.

Вступникам дозволено подавати до 5 заяв на бюджет в будь-який заклад освіти без обмеження щодо кількості спеціальностей та до 10 на контракт.

У разі, якщо вступники мають документи про середню освіту, видані раніше 1998 року, вони мають подавати їх безпосередньо у закладі освіти.

«Реєстрація електронного кабінету вступника можлива з документом про середню освіту (БСО або ПЗСО), виданим не раніше 1998 р. (фотополімерні («пластикові») документи). В іншому випадку подавайте заяви в паперовому вигляді безпосередньо у закладі освіти», – зазначено в документі.

Увагу абітурієнтів звертають на те, що при реєстрації заборонено використовувати заблоковані в Україні електронні адреси на кшталт mail.ru, yandex.ru.

До того ж необхідно уважно перевіряти всю внесену інформацію, адже після подання заяви внести будь-які зміни до електронного кабінету неможливо.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
29 Червня 2024 року - 23:06
В Україні з 1 липня розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників...
26 Червня 2024 року - 20:01
Це будуть стрілецькі підрозділи загальною кількістю 8 тисяч поліціянтів
26 Червня 2024 року - 19:52
26 червня Рада Євросоюзу продовжила тимчасовий захист для українців, що перебувають...
26 Червня 2024 року - 15:23
Бренд Schweppes з'явився в 1783 завдяки завзятості одного винахідника, який...