Останні новини:

Інклюзивний календар “Жінки серед війни” на 2024 рік: як створювали образи

Поділитися:

Вже відомий проєкт Герої бувають різні в цьому році інтригує та презентує календар “Жінки серед війни” на 2024 рік.

Цей календар, також, інклюзивний та має на меті привернути увагу до жінок під час війни. Сучасний світ – це рівні права та можливості жінок і чоловіків. Сучасна Україна – це все більше жінок, що боронять країну, займаються волонтерством, їздять на передову, щоб доставити тепловізори або евакуювати поранених.

Українські жінки – героїні, які під час війни, виконуючи надважкі задачі, залишаються жінками та продовжують відповідати вимогами суспільства до жінок, які подекуди досі не змінилися.

Метою календаря є поєднання у кожній фотографії минулого і майбутнього, очікування суспільства та того, що жінка обирає зараз.

Цей календар – велика творча робота цілої команди та партнерів, що долучились до реалізації проєкту. Кожен дотичний до проєкту вклав частинку своєї душі. Усі образи ми створювали виходячи з того, чим жила жінка до війни та чим живе зараз. Неймовірні жіночні образи були підібрані з колекцій відомого українського дизайнера ANDRE TAN.  Візажист та стиліст по зачіскам – Каріна Кремінь та Анна Гриб. Відтворив ідею за допомогою фотографії – Роман Єременко. Оформила календар дизайнерка Анастасія Іванова. Зйомки відбулись у студії Pandora.

Календар “Жінки серед війни” познайомить вас з українками, героїзм яких дуже часто залишається поза увагою, героїнями сьогодення, що мужньо та відважно рятують своїх дітей, 24/7 збирають кошти та закуповують все необхідне на передову, їздять на лінію фронту, евакуюють поранених, описують загиблих, служать мінометницями та залишаються жіночими та тендітними.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи