Більш ніж тонік: які бувають смаки Schweppes

Поділитися:

Бренд Schweppes з’явився в 1783 завдяки завзятості одного винахідника, який не один десяток років хотів створити шампанське без алкоголю. В результаті вийшло перше у світі газування Indian Tonic. Сьогодні Schweppes – це широкий асортимент безалкогольних напоїв із різними смаками.

Bitter Lemon

Поєднання цитрусових та солодкої лимонадної основи знайшло шанувальників завдяки освіжаючому смаку. Сильногазований напій має яскраво виражений лимонний профіль. Це забезпечено застосуванням натурального соку лимона, отриманого шляхом віджиму разом з цедрою. Саме ця технологічна особливість і наділяє напій Швепс гірким післясмаком кірки лимона. Через це він отримав приписку Bitter, що означає «гіркий». Зазвичай його вживають як доповнення до алкоголю, щоб запивати чи розбавляти коньяк, віскі, горілку, джин.

Pomegranate

Напій являє собою унікальне газування, яке характеризується сильними та оригінальними мотивами гранату з кисло-солодким темпераментом. Гранатовий Schweppes добре підходить для вживання як у чистому вигляді, так і у складі коктейлів. Він чудово поєднується з таким алкоголем, як:

  • вермут;
  • кампарі;
  • джин;
  • бурбон;
  • коньяк.

Spritz Aperitivo

Це ще одна безалкогольна інтерпретація найвідомішого алкогольного коктейлю з Італії. Напій має яскравий колір та насичений аромат апельсина. Газування відмінно освіжає, має приємний солодкуватий смак. У післясмаку відчувається слабка гіркота, характерна цедрі цитрусових. Такий Швепс хоч і створений для вживання соло, часто стає інгредієнтом коктейльних експериментів.

Classic Mojito

Цей напій має смак знаменитого кубинського коктейлю, який чудово освіжає у спеку. Він знайшов шанувальників серед любителів міксу м’яти та лимонного соку. Якщо немає бажання купувати інгредієнти для самостійного приготування коктейлю, можна купити на сайті Маудау Schweppes Classic Mojito і просто налити його в склянку з льодом і скибочкою лайма або лимона.

Orange

Цей Schweppes є освіжаючим напоєм з насиченими цитрусовими мотивами в смаку і запаху. Він має слабку гіркуватість і легку кислинку, які чудово втамовують спрагу. Фонова насолода дає прекрасний фініш і довгий приємний післясмак.

Citrus Mix

У цьому напої компанія змішала найпопулярніші цитруси – апельсин, лимон, грейпфрут. В результаті вийшов підбадьорливий мікс із чудовим ароматом. Смак Citrus Mix ідеально збалансований. Солодощі апельсина, кислинка лимона та легка гіркота грейпфрута надали газировці багатошаровість та глибину. Бренд прагне задовольнити індивідуальні переваги великої кількості покупців, тому пропонує широкий асортимент продукції. Кожен із напоїв Schweppes є чудовою основою для коктейлів та використовується в барах по всьому світу.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...