У ЄС призупинили санкції стосовно глави виборчого органу Венесуели перед виборами, – Bloomberg

Поділитися:

Євросоюз оголосив про тимчасове припинення санкція, що були накладені на одного з високопоставлених чиновників у Венесуелі напередодні виборів. Йдеться про главу виборчого органу, а разом з ним санкції зняли і з трьох колишніх чиновників. Все це зроблено з однією метою – заохотити чесне та вільне президентське голосування в липні. Натомість всі інші санкції проти цієї країни були подовжені до 10 січня 2025 року.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Нагадаємо, що Ніколас Мадуро, чинний президент Венесуели, балотується на переобрання. Він зазначає, що одна з головних цілей цього переобрання – його прагнення відновити міжнародну легітимність свого режиму після 11 років політичних репресій. Вибори у країні відбудуться 28 липня 2024 року.

Минулого року велику кількість санкцій з венесуельского пакету призупинили у США, але у квітні цього року більшість із них відновили. Причиною було те, що керуючий режим не дотримується вимог стосовно демократії – зокрема, кандидату від опозиції Марії Коріні Мачадо заборонили балотуватися, а деяких помічників та інших активістів ув’язнили або звинуватили у злочинах.

Нагадаємо, споживча інфляція у Китаї показала значне прискорення впродовж квітня 2024 року.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...