У США узгодили фінансування роботи уряду на 2024 рік – Bloomberg

Поділитися:

Президент Джо Байден ухвалює послання напередодні виборів, яке спрямоване на вирішення проблем виборців щодо доступності та високих цін, намагаючись підвищити свою економічну аргументацію для виборців.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

У міру того як переобрання Байдена починається всерйоз, Білий дім і його кампанія прагнуть висвітлити його зусилля щодо зниження цін на товари для дому та започаткувати новий поштовх щодо доступності житла, за словами офіційних осіб, знайомих із планом, демонструючи відчутні переваги для споживачів після попередніх спроб продати його управління економікою похитнулося.

У п’ятницю Байден відвідав Пенсільванію, ключовий штат на полі битви, щоб випробувати вишуканий підхід, відвідавши ряд малих підприємств.

«Якщо ви помітили, вони почуваються набагато краще щодо того, як розвивається економіка», — сказав Байден, коли його запитали, чому його повідомлення не знайшло резонансу серед виборців.

Нагадаємо, інфляція в США прискорилася наприкінці 2023 року, спричинена стійкими витратами на послуги, тоді як тривале зниження цін на товари припинилося.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи