Трамп обізвав Зеленського “торговцем”

Поділитися:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп висловився про українського президенти Володимира Зеленського як про “найвеличнішого торговця в історії”.

Таку заяву колишній господар Білого дому зробив на перевиборному мітингу у Пенсильванії, незадовго до початку Генасамблеї ООН.

Під час виступу Трамп наголосив, що його політика щодо України буде “іншою” та прокоментував прохання Зеленського про підтримку України.

“Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський – найвеличніший торговець в історії. Щоразу, коли він приїжджає до країни, він повертається з 60 мільярдами доларів”, – сказав кандидат-республіканець.

Він також поскаржився на те, що Зеленський нібито “сильно хоче”, аби новою президенткою США стала Камала Гарріс. Сам Трамп, натомість. вкотре пообіцяв, що у випадку своєї перемоги спробує якнайшвидше змусити Україну та Росію почати перемовини.

“Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю – це зателефоную Зеленському і президенту Путіну і скажу: “Ви повинні підписати угоду. Це божевілля””, – сказав Трамп.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив у середу, 18 вересня, що, ймовірно, зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським, який наступного тижня відвідає США.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи