Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді після ракетного удару по Охматдиту закликав Путіна шукати миру, – Bloomberg

Поділитися:

Індійський прем’єр-міністр. Який називає Путіна «другом», зробив заяву. У ній, зокрема, він закликає російського президента шукати шляхи до мирного припинення війни. Це сталося за добу після того, як РФ нанесла жахливий удар своєю ракетною по дитячій лікарні у Києві.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Нагадаємо, що ракета влучила у один з корпусів, а також значно пошкодила новий корпус з сучасним обладнанням. Цей смертоносний ракетний удар по Охматдиту викликав міжнародне обурення.

«Втрата життя призводить до відчаю, особливо коли гинуть діти. Розв’язання неможливо знайти на полі бою, до миру потрібно прагнути шляхом діалогу та дипломатії», — сказав Моді Путіну у вівторок на початку їхніх офіційних переговорів у Москві.

Російський президент подякував Моді. Індійський прем’єр перебуває у своєму першому візиті до Росії після 24.02.2022 року, коли армія РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Його прибуття до Москви відбулося після чергової ракетної атаки РФ, коли у Києві, Дніпрі та Кривому Розі щонайменше 38 людей було вбито та майже 200 поранено.

Нагадаємо, the Economist оприлюднив власний аналіз втрат російської армії в Україні, розкриваючи масштаб людських жертв, яких зазнала рф за час повномасштабного вторгнення.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
27 Липня 2024 року - 22:49
Під час майбутньої зими в Україні функціонуватимуть усі доступні дев’ять...
26 Липня 2024 року - 15:13
Що таке холістична медицина та як її принципи стосуються стоматології?
26 Липня 2024 року - 14:14
24 липня 2024 року на другій зустрічі ком’юніті «Майстерня сенсів»...