Останні новини:

Передвиборча програма кандидата в президенти України Поліщука Максима Леонідовича

Поділитися:

З початком війни життя українського суспільства кардинально змінилося. Бізнес не став тут виключенням. В свої 47 років я став досить успішним підприємцем та батьком трьох дітей.

Зараз я вирішив, що час діяти. Час закінчити цю війну раз і назавжди. Це говорю я.

Я — Поліщук Максим Леонідович і я — кандидат в президенти України.

Моя ціль — зробити українців щасливою нацією

Журналіст: Як Ви бачите завершення війни з Росією?

Поліщук Максим: Ми докладемо зусиль для досягнення мирного врегулювання конфлікту на сході України шляхом дипломатичних перемовин за участю міжнародних посередників. Працюватимемо над реінтеграцією тимчасово окупованих територій, забезпечуючи безпеку та захист прав людини для всіх громадян.

Журналіст: Які зміни плануєте в економічній сфері?

Поліщук Максим: Ми зробимо Україну процвітаючою країною. Не буде жодних податків на ввезення будь-якого обладнання чи продукції. Ми скасуємо всі податки, тим самим ліквідувавши корупцію на митниці та в податковій. Введемо 4% податок з обороту споживчих товарів, і цей податок буде стягуватися автоматично. Цього буде достатньо. Але скоротимо наш бюджет у 10 разів. Я все порахував, нам грошей вистачить. Поповнення бюджету забезпечимо за рахунок експорту озброєнь і технологій на державному рівні. Весь світ захоче мати у нас свої заводи з виробництва всього від автомобілів до літаків. Україна — дуже багата країна, тільки не треба красти.

Журналіст: Розвиток освіти в Україні – які акценти у Вашій програмі?

Поліщук Максим: По-перше, всі дитячі садочки знову стануть дитячими садочками, тому що з них з’їдуть податкові інспекції. По-друге, ми домовимося з Англією, що наші діти навчатимуться за їхніми стандартами або в Англії, або тут за обміном. Я думаю, англійці будуть не проти. Крім того, ми максимально задіємо штучний інтелект у процесі навчання.

Журналіст: Чи відбуватимуться суттєві зміни у медицині?

Поліщук Максим: Базова медична допомога буде безкоштовною. Вам не дадуть померти. Усі інші послуги — за страховкою. Страховка обов’язкова для всіх, із кількома рівнями ціни. Без податків гроші є.

Журналіст: А що з приводу вступу до НАТО та ЄС?

Поліщук Максим: Як ми бачимо, нас не хочуть брати в НАТО. Значить, воно нам і не потрібно. Ми і так маємо найсильнішу армію в світі. Нас не хочуть брати і в Європейський Союз. Ми всі бачили, як там живуть люди, і розуміємо, що в Україні краще. Європейський Союз нам теж не потрібен. Проживемо без їхніх правил.

Журналіст: Чи очікувати змін у пенсійній реформі? А у робочому законодавстві які перспективи?

Поліщук Максим: Пенсія залишиться без змін, але з індексацією і надією на поліпшення добробуту. А от з роботою буде суттєво краще, адже завдяки напливу інвесторів і зарубіжних компаній, які захочуть розміщувати у нас виробництво, вартість робочої сили зросте і буде вищою за європейську.

Журналіст: Підприємництво розвиватиметься? Люди будуть жити краще?

Поліщук Максим: Відсутність податків спричинить бум підприємницького бізнесу. Буде багато багатих. Також буде багато колишніх державних службовців. Всі знайдуть собі заняття до душі. Бухгалтерам більше не потрібно буде здавати звіти, митним брокерам не потрібно буде розмитнювати вантажі. Кожен громадянин зможе купити собі будь-який телефон. Всі телефони у нас будуть набагато дешевшими, ніж у Європі. І поляки будуть створювати черги на кордоні, щоб купити наші дешеві товари. Наша держава дуже багата. Вона може заробляти на бюджеті, наприклад, як Норвегія, де основні надходження до бюджету — продаж нафти і газу. У нас основні надходження будуть від державних експортерів. Ми будемо робити ракети для Ілона Маска і військові літаки.

Журналіст: Плануєте нововведення у ПДД та сфері штрафів?

Поліщук Максим: Тут все просто: усі ДТП оформлятимуться строго за страховкою. Ніяких заторів через ДТП. Далі — штрафи і юніти. Кожен платник податків матиме рахунок з юнітами. Чим більше ти заплатив податків, тим більше у тебе юнітів. Юнітами можна буде розраховуватися за штрафи, наприклад, за перевищення швидкості. Якщо ти багатий і платиш купу податків, ти можеш перевищувати швидкість скільки тобі завгодно. Камери будуть скрізь.

Журналіст: Мовне питання – найважливіше! Що тут нового?

Поліщук Максим: Жодного утиску української, російської, угорської чи кримськотатарської мов. Якщо комусь потрібно навчання російською, воно буде, але буде дорогим і платити треба буде юнітами. Це ж стосується і релігії: всі релігії дозволені. Держава і релігія знаходяться в різних площинах. Кожен ходить до тієї церкви, до якої хоче.

Журналіст: Курс валюти зміниться? Якщо так. То наскільки суттєво?

Поліщук Максим: Повірте мені, якщо ми покажемо світу, що ми позбулися корупції, то інвестиції підуть до нас рікою. Що стосується міністерств, то залишимо три основі – Міноборони, медичне міністерство та міністерство енергетики. Всі інші втратять свої позиції, бо всі необхідні дії можна буде зробити через «Дію». Там же ж, у «Дії», зробимо голосування з усіх нагальних питань. Щодня голосування о 12 дня. Уся країна бере участь у голосуванні за три-п’ять важливих питань. Народні збори. Народне віче. Чиста демократія. На додаток легалізуємо зброю, казино, легкі наркотики, проституцію. Ніякої корупції – все чисто та прозоро.

Журналіст: Будуть зміни на ринку землі? А у сфері постачання газу та електроенергії?

Поліщук Максим: так, будуть. Землю, наприклад, розділимо між військовими, тими, хто захищав нашу землю. Що стосується електроенергії та газу, то тут все прозоро: у кожного домогосподарства має бути вибір щонайменше з трьох постачальників. Ніякої корупції. На додаток скажу таке: ми зупинимо війну за один день, віддамо Крим Китаю на 50 років під управління, як у них був Гонконг під управлінням королеви Великої Британії. Зупинимо бойові дії на лінії фронту. У мирній угоді пропишемо, що так звані нові регіони Росії, тобто наші захоплені регіони, матимуть право вибору через голосування. Через референдум – через рік, три, п’ять і десять років. А ми за цей час зробимо Україну красивою і багатою.

Додаткові матеріали для тих, хто хоче ближче познайомитися:

Instagram: https://www.instagram.com/maksymleonidovichpolishchuk?igsh=cm9ybnpnZnFqaXBp

Facebook: https://www.facebook.com/Maksymleonidovichpolishchuk/

Telegram: https://t.me/maksymleonidovich

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...