Міжнародний саміт майбутнього миру: Лідери світових держав обговорять долю України, – Bloomberg

Поділитися:

12 жовтня 2024 року в Берліні відбудеться Міжнародний саміт майбутнього миру, де канцлер Німеччини Олаф Шольц прийматиме лідерів США, Франції та Великої Британії для переговорів щодо України. Серед учасників: президент США Джо Байден, президент Франції Еммануель Макрон і прем’єр-міністр Великої Британії Кейр Стармер.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий

Після зустрічі в Берліні делегації відправляться на авіабазу США в Рамштайні для додаткових переговорів з іншими лідерами, включаючи президента України Володимира Зеленського. Основна увага буде зосереджена на продовженні військової та фінансової підтримки уряду в Києві та забезпеченні справедливого та сталого миру для України.

Німеччина, найбільший після США постачальник військової допомоги Україні, планує оголосити про додатковий пакет матеріальних засобів на цій зустрічі. Очікується, що саміт принесе нові рішення для подолання конфлікту та надію на мирне майбутнє.

Нагадаємо, за словами офіційних осіб, близьких до НАТО, союзники України виявляють, що президент Володимир Зеленський, можливо, готується прийняти більш гнучкий підхід, оскільки вони шукають способи допомогти покласти край війні Росії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...