Міжнародний форум у Санкт-Петербурзі відкриває дорогу донькам Путіна, – Bloomberg

Поділитися:

Флагманський форум Путіна, як кажуть експерти, пропонує сцену його дітям та дітям російської еліти. Йдеться про Петербурзький міжнародний економічний форум та його доповідачів.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Експерти кажуть, що цей форум дедалі частіше використовує російська еліта, а головна мета – просувати своїх дітей та спадкоємців. Зокрема, відомо, що дочки президента Путіна Марія Воронцова і Катерина Тихонова будуть доповідачками на щорічному Петербурзькому міжнародному економічному форумі, який починається в середу. Також очікують і на виступ доньки колишнього міністра оборони та нинішнього секретаря Ради безпеки Сергія Шойгу Ксенії.

З «елітних» дітей у якості докладників заявлені також син глави адміністрації Кремля Антона Вайно, Олександр. Анна Цивілєва, яку уряд Великої Британії називає родичкою Путіна і яка одружена з міністром енергетики Сергієм Цивільовим, також має виступити як голова державного фонду, заснованого президентом минулого року для допомоги солдатам, які воювали на війні.

«Почалося зростання князів — дітей представників політичної еліти. Спорідненість зараз є суттєвим фактором за Путіна», — заявив Євген Мінченко, політолог, який працював із Кремлем, у доповіді про російську владну структуру під назвою «Політбюро 2.0», посилаючись на колишній Радянський Союз.

Нагадаємо, у травні 2024 року доходи Російської Федерації від нафти зросли більше ніж на 50%, якщо порівнювати із травневими показниками 2023 року.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи