Ліва коаліція у Франції має намір отримати найбільшу кількість місць на парламентських виборах, – Bloomberg

Поділитися:

Французькі ліві налаштовані на шокову перемогу над Макроном і Ле Пен, яка сподівалася сформувати наступний уряд. Згідно з попередніми прогнозами, Новий народний фронт, до якого входять соціалісти та ультраліві партії France Unbowed, готовий отримати від 170 до 215 місць у Національних зборах.

Про це пише Telegram “Перший Бізнесовий“.

Станом на зараз відомо, що це все ще далеко від 289, необхідних для абсолютної більшості в 577-місцевій нижній палаті. Очікується, що «Національне об’єднання» Ле Пен, яке минулого тижня здобуло найбільшу кількість місць, посяде третє місце, отримавши від 110 до 158 місць, тоді як центристський альянс президента Еммануеля Макрона має зайняти друге місце з результатом від 150 до 182 місць.

Перемога «Нового народного фронту», ймовірно, має насторожити інвесторів. Загалом вони стурбовані станом державних фінансів Франції. Група пообіцяла значне збільшення державних витрат, підвищення мінімальної заробітної плати та зниження пенсійного віку, заходи, які спровокують серйозне зіткнення з Європейським Союзом.

«NFP реалізовуватиме свою програму. Нічого, крім його програми, уся його програма», — сказав прихильникам у неділю Жан-Люк Меланшон, лідер France Unbowed.

Нагадаємо, the Economist оприлюднив власний аналіз втрат російської армії в Україні, розкриваючи масштаб людських жертв, яких зазнала рф за час повномасштабного вторгнення.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності