Країни НАТО на “Рамштайн” запропонують конкретні кроки щодо вступу України до альянсу

Поділитися:

На наступній зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”, яка відбудеться 12 жовтня, країни НАТО планують запропонувати конкретні кроки щодо вступу України до альянсу. Про це повідомляє The Washington Post.

Зустрічі у форматі “Рамштайн” проводяться з квітня 2022 року і спрямовані на координацію військової допомоги Україні у її боротьбі проти російської агресії. Ці зустрічі об’єднують представників понад 50 країн, які обговорюють питання постачання зброї, військової техніки та іншої допомоги.

За словами західного дипломата, країни НАТО розглядають можливість надання Україні більш конкретних кроків на шляху до майбутнього членства в альянсі. Хоча ці заходи можуть не повністю задовольнити термінові запити Києва, вони стануть важливим сигналом підтримки для України.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський представить на зустрічі план перемоги, який включає нові ініціативи щодо підтримки України. Очікується, що на саміті візьме участь президент США Джо Байден, що підкреслює важливість цієї події для міжнародної спільноти.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності