Останні новини:

ЗСУ та окупанти одночасно просуваються у Запорізькій області – карта

Поділитися:

Російські та українські війська нещодавно незначно просунулися вперед на заході Запорізької області. Українські війська незначно просунулися на північний схід від Роботино, а російські війська незначно просунулися на південь від Малої Токмачки.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Російський військовий блогер стверджував, що російські війська просунулися в полях ще південніше Малої Токмачки і відтіснили українські війська від шосе Н-08 Оріхів-Пологи, але ISW не виявила підтвердження цієї заяви.

Російські війська продовжували наземні атаки в районі Роботино, поблизу Малої Токмачки та на північний захід від Роботино в районі Юрківки, Новоандріївки, і Щербаки 24 і 25 липня.

Нагадаємо, представник Української Таврійської групи військ капітан Дмитро Лиховій заявив 24 липня, що російські війська зосередили загалом 90 000 особового складу між різними оперативними напрямками та по всій оперативній глибині російської оборони в Запорізькій області. Лиховій підкреслив, що українські силовики не спостерігали формування наступального угруповання російських військ у Запорізькій області.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...
28 Серпня 2024 року - 12:35
У сучасному світі технології стрімко змінюють різні сфери нашого життя,...