Захисники наступають одночасно на кількох напрямках: деталі від МОУ

Поділитися:

Сили оборони України продовжують наступальні дії на півдні України. Бійці ЗСУ ведуть тяжки бої з окупантами.

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомляє на сторінці у Телеграмі.

Згідно зі словами Маляр, за поточну добу, 2 липня, маємо невелике просування українських військ. Бійці мають часткові успіхи, відтісняють противника і вирівнюють фронт.

«З важкими боями, але поступово на Бердянському та Мелітопольському напрямках просуваємось. Наші війська стикаються з інтенсивним супротивом ворога, дистанційним мінуванням, перекиданням резервів, але наполегливо та невпинно створюють умови для як найшвидшого руху вперед», – йдеться у повідомленні.

При цьому, представниця МОУ повідомила, що ворог наступає на декількох напрямках, а саме: Авдіївський, Мар‘їнський та Лиманський.

«Ворог також рушив вперед і на Сватівському напрямку. Там точаться запеклі бої. Противник атакує Білогорівку, Серебрянку. Ситуація доволі складна», – написала вона.

Водночас, на Бахмутському напрямку на південному флангу рухаємось вперед, маємо частковий успіх, а на північному – тривають бої. Ворог перекинув туди 2 десантно-штурмових полки.

Нагадаємо, Сили оборони України просуваються на південних і північних флангах навколо Бахмута, а в самому місті діють українські снайперські групи та низка інших підрозділів.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...