Впродовж доби окупанти атакували Запорізьку область 371 раз

Поділитися:

Російське окупаційне військо продовжує тероризувати Запорізьку область щоденними обстрілами. Лише за підсумками минулої доби був зафіксований 371 удар по 10 населених пунктах, повідомив голова місцевої ОВА Іван Федоров.

Найінтенсивніше ворог застосовував безпілотники – 161 атаку БпЛА різних модифікацій було спрямовано на Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоданилівку та Новоандріївку.

Окупанти також завдали авіаударів по Гуляйполю та Новоандріївці. Крім того, дев’ять разів використали реактивну артилерію для обстрілу Новоданилівки, Новоандріївки та Малої Токмачки.

Найбільша кількість атак – майже 200 – була здійснена за допомогою артилерії. Під вогонь потрапили Гуляйполе, Мала Токмачка, Новоандріївка, Роботине, Новоданилівка, Нововасилівське, Нестерянка, Малинівка, Левадне та Степногірськ.

Внаслідок обстрілів зареєстровано шість повідомлень про руйнування житлових будинків. Жертв серед цивільного населення вдалося уникнути.

Нагадаємо, раніше цього місяця Федоров зауважив, що Запорізька область щоденно стала зазнавати майже удвічі більше обстрілів, ніж фіксувалось у попередні періоди. Середня кількість обстрілів зросла з 250 до 400 на добу.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності