Останні новини:

Ворог знову обстріляв Харківський район

Поділитися:

Унаслідок російських обстрілів на Харківщині пошкоджені будинки, сталися пожежі.

Уночі 19 серпня російські військові ударили по селищу Козача Лопань у Дергачівській громаді (Харківський район). Вибух пролунав приблизно о 3:15. Через обстріл пошкоджені два приватні будинки. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Минулої доби ворог обстрілював Ізюмський і Куп’янський райони, ударів по Харкову не було. Уранці 18 серпня загарбники ударили по Борівській громаді. Російський снаряд влучив біля села Новоплатонівка. Після удару загорілася хвойна підстилка, вогнем було охоплено понад дев’ять гектарів площі.

Близько 10:00 ворог завдав удару по селищу Ківшарівка у Куп’янському районі. Там пошкоджені три п’ятиповерхові будинки, приміщення і техніка підприємства з благоустрою. У цей же час під обстріл потрапив Куп’янськ. Під час удару постраждала 52-річна жінка. Слідчі встановили, що ворог бив по місту з реактивних систем залпового вогню.

Об 11:20 Куп’янськ знову обстріляли. У місті загорілася господарча споруда. За півтори години стався обстріл села Соболівка у Кіндрашівській громаді, зайнялася трава.

Увечері били по селу Вільне у Балаклійській громаді, там також горіла трава. Утретє за день Куп’янськ опинився під ударом о 22:27. Після обстрілу у місті зайнялися будинки і господарчі споруди.

Нагадаємо, через російські обстріли 17 серпня на Харківщині горіли будинки та ліс. Окупанти били по Харківському, Куп’янському та Ізюмському районах.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...
30 Серпня 2024 року - 23:15
Міністерство економіки на Комітеті Ради підтвердило, що наразі працює над...
29 Серпня 2024 року - 17:15
Одна з найстрашніших для України битв у 2014 році під...