Ворог обстріляв Донецьку область – є постраждалі

Поділитися:

У середу російські війська завдали удару по селищу Костянтинопіль Донецької області. В результаті атаки є загиблі та постраждалі.

Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Telegram.

Він розповів, що ворог атакував населений пункт із РСЗВ «Торнадо-С». За останніми даними, жертвами атаки стали двоє людей, ще двох мирних жителів поранено.

Суттєво пошкоджено цивільну інфраструктуру. 

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Донецьку область із різних видів зброї, ранити мирних жителів. У селі Богоявленка росіяни за добу пошкодили 23 приватні будинки, у місті Мирноград — адміністративні будівлі, а в Костянтинівці — житловий будинок, багатоповерхівку і об’єкт інфраструктури, розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Telegram.

Війська РФ поранили двох людей в Кураховому та пошкодили там понад 20 будинків, інфраструктурний об’єкт та багатоповерхівки. У Покровську внаслідок російських ударів троє людей дістали поранення. Пошкоджено адмінбудівлю та інфраструктурний об’єкт.

Під обстріли РФ також потрапили Лиман, Зарічне, Сіверськ та Часовоярська громада — пошкоджено 16 житлових будинків, дві багатоповерхівки, чотири нежитлові будівлі.

Нагадаємо, що у Казахстані заявили, що Україна втратила “добрий шанс” для закінчення війни.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...