Останні новини:

Ворог атакував Україну БПЛА

Поділитися:

У ніч на суботу, 18 листопада, Сили протиповітряної оборони збили 29 російських ударних БпЛА типу “Шахед”. Ворог атакував Україну вісім годин підряд. За цей час він встиг випустити 38 баражувальних боєприпасів.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у своєму офіційному Telegram-каналі. За даними військових, ворог завдав ударів з північного та південно-східного напрямків (Курська область, Приморсько-Ахтарськ – росія).

“Із 20:00 17 по 4:00 18 листопада російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків (Курська область РФ, Приморсько-Ахтарськ) ударними БпЛА типу “Shahed”, – йдеться у дописі.

Російські військові застосували тактику ведення атаки у декілька хвиль. Дрони-камікадзе були розділені на групи та пролетіли у всіх зонах відповідальності повітряного командування Повітряних Сил.

Після фіксування небезпеки у небі, авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України відбили напад. Загалом українськими військовими було знищено 29 ударних БпЛА “Shahed-136/131”. Також у Силах оборони півдня України підрахували, що шість “Шахедів” було знищено над Миколаївською областю, а по одному на Херсонщині та Одещині.

Статистика від ПС ЗСУ

Нагадаємо, в ряді областей України оголошували повітряну тривогу.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...