Останні новини:

Вночі ворог масово атакував Україну іранськими БпЛА

Поділитися:

Росія запустила по Україні 31 дрон-камікадзе Shahed.

У ніч на 23 лютого Росія вкотре атакувала Україну ударними безпілотниками Shahed. Про це повідомила прес-служба Повітряних сил.

Зазначається, що вночі росіяни запустили 31 ударний БпЛА типу Shahed з Приморсько-Ахтарську в РФ і з мису Чауда в Криму, три зенітні керовані ракети С-300 з окупованої Донеччини, а також протирадіолокаційну ракету Х-31П та дві крилаті ракети Х-22 з акваторії Чорного моря.

Протиповітряною обороною знищено 23 ударних БпЛА в межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей.

Наразі відомо, що під час атаки на Одеську область один з уражених над морем дронів, впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинив руйнування і пожежу. Під завалами виявлено тіла трьох загиблих.

У Дніпрі Shahed влучив в багатоповерхівку. Внаслідок цього четверо осіб постраждали, під завалами ще є люди, тривають пошуки.

Нагадаємо, триває вже 720 доба повномасштабного вторгнення РФ в Україну. За минулу добу на фронті відбулося 101 бойове зіткнення. Особливо ворог діє активно на Херсонському напрямку, намагаючись захопити позиції українських військових.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...