В окупованому Криму тривога, рух Керченським мостом зупинено

Поділитися:

Кримський міст в окупованому Криму ввечері 24 серпня було закрито для руху автотранспорту. Це вже вдруге за 24 серпня, День Незалежності України. “Адміністрація” мосту закликала водіїв та пасажирів зберігати спокій та чекати інформації щодо ситуації на мостовому переході.

За офіційними повідомленнями “адміністрації” моста та як повідомляють у проросійських пабліках, рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито через повітряну тривогу. А так звані “військкори” заявили про масштабну атаку БпЛА на Крим.

Зокрема, тривогу оголосили по всьому півострову, проте “особлива небезпека” була оголошена для Керчі, Кримського мосту, Чорноморського, Сакського району, кримській Новофедорівці, Севастополя та Євпаторії.

Повідомлялось про “проліт у небі багато БпЛА”, також про “комбновану атаку”, та про “випробування українського реактивного дрона Паляниця”.

Так звана “влада” півострова нагадала, що “мостовий перехід є стратегічним об’єктом”, безпека якого “має першорядне значення”. Тобто, важливіша за життя людей.

У 22:10 повідомлено, що міст відкрито. Також виявилось, що “багато БПЛА” – це “два-три дрона, які збили над водою”. Щоправда, з цього приводу у кримських пропагандистов, як завжди, немає єдності, і вони пишуть про різну кілкість збитих БПЛА, та навіть ракет.

Цікаво, що по часу це співпало із заявою українських розвідників про те, що наші військові мають план остаточного знищення незаконно зведеного Керченського мосту та деокупації захопленого Криму.

Нагадаємо, речник ГУР Андрій Юсов розповів, що зараз росіяни використовують тимчасово окупований півострів як “велику військову базу”. Але Сили оборони мають план деокупації півострова, “як і знищення всіх речей, що заважають”.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...
9 Вересня 2024 року - 18:42
Ресторан української новітньої кухні GALUSHKA KYIV, який розташувався у самому...
2 Вересня 2024 року - 16:52
Весною 2024 року в Україні почала функціонувати нова система обліку...