Українські військові знищили російську техніку під Бахмутом

Поділитися:

Сили оборони виявили та знищили російську логістику на Бахмутському напрямку.

Як повідомляє Державна прикордонна служба України, Сили оборони виявили російські об’єкти логістики на Бахмутському напрямку. Завдяки ударним дронам їх вдалося ліквідувати.

“Бомберами й камікадзе прикордонники бригади «Помста» нищать ворожі позиції і логістику. За 2 доби оператори безпілотників ДПСУ на Бахмутському напрямку відмінусували: два транспортні засоби, гармату МТ-12, 120 мм міномет, дві 122-мм гаубиці Д-30 і два польових склади боєкомплектів противника”, – зазначили в пресцентрі прикордонників.

Тим часом аналітики DeepState розповідають, що на Бахмутському напрямку противник намагається витіснити Сили Оборони з Іванівського, бої тривають. Росіяни намагаються прорватися до Часового Яру, але без успіху. Крім того, очікується введення в бій механізованих частин, які вночі перекидалися в район Бахмута. Були зіткнення біля Кліщіївки, ситуація уточнюється.

Нагадаємо, що росіяни не припиняють спроб просунутися в бік Часового Яру. Поставлений їм раніше “дедлайн” із захоплення міста вже промайнув, тому останнім часом вони посилили тиск на цьому напрямку. Днями ворог здійснив масований штурм населеного пункту 20-ма одиницями військової техніки. Чи вдалося їм прорвати оборону та зайти в Часів Яр, детально розповіли в Головному управлінні розвідки  (ГУР) Міноборони України.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
12 Червня 2024 року - 21:21
Незважаючи на можливе підвищення акцизів на пальне на 1,5–2 грн....
12 Червня 2024 року - 19:53
Один з оперативників розвідки РФ, який безпосередньо займається проведенням дезінформаційної...
12 Червня 2024 року - 13:43
Адміністрація американського президента планую посилення обмежень на доступ Китаю до...
11 Червня 2024 року - 18:06
У 2024 році ІТ-сфера України продовжила свій динамічний розвиток, незважаючи...