Українські МіГ-21 зможуть запускати JDAM-ER

Поділитися:

Напередодні українські авіатори відсвяткували своє професійне свято. На честь Дня авіації зі зверненням виступив генерал Сергій Голубцов. Він повідомив, що з початку вторгнення українськими пілотами було виконано понад 14 тис. вильотів.

Детально

Звернення бригадного генерала супроводжувалося досить цікавими кадрами. Зокрема, у ролику демонструються “секретні” пілони МіГ-29, призначені для запуску бомб JDAM-ER. Вперше вони були показані широкому загалу в липні поточного року.

Українські МіГ-29 отримали "секретні" пілони для запуску JDAM-ERВарто зазначити, що для адаптації американських “розумних” бомб до Су-27 використовувалася зовсім інша схема. Це говорить про те, що інтегрувати західне озброєння з технікою часів СРСР не так вже й просто.

Українські МіГ-29 отримали "секретні" пілони для запуску JDAM-ERДо слова, у ролику також можна побачити, що інтеграцію ракет SCALP-EG із Су-24М було здійснено так само, як і Storm Shadow. На радянські літаки змонтували пілони європейського винищувача Tornado.

Українські МіГ-29 отримали "секретні" пілони для запуску JDAM-ERУ відео також демонструється Су-24М без пілонів для західних ракет. Очевидно, його готують до інтеграції з якимось новим озброєнням.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності