У Запорізькій області ворог веде більше розвідувальних дій аніж наступальних, – ISW

Поділитися:

В Запорізькій області бої тривали в районі Роботино і на північний схід від Роботино в районі Малої Токмачки. Росіяни все частіше використовують малочисельні штурмові групи.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

На запорізькому напрямку російські війська все частіше використовують штурмові групи чисельністю від двох до трьох осіб і рідко виставляють штурмові групи навіть розміром з відділення. Український представник військової бригади припустив, що російські війська розміщують ці невеликі штурмові групи через наявність в цьому районі ефективного українського розвідувально-вогневого комплексу (RFC).

Російські штурмові групи намагаються знайти слабкі місця. точки на лінії оборони України на запорізькому напрямку і, по суті, проводять розвідувальні операції силами противника, а не штурмові операції.

Нагадаємо, Україна може очікувати на гарні новини в контексті забезпечення її американськими винищувачами F-16. Нові позитивні заяви щодо цього питання будуть зроблені на саміті Північноатлантичного Альянсу (НАТО). Саміт НАТО запланований на 9-11 липня у Вашингтоні. Про це заявив високопоставлений чиновник адміністрації президента США.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності