У т. о. Криму було атаковано Севастополь та Керчь: пролунали вибухи

Поділитися:

У тимчасово окупованому Криму вночі 16 серпня чули вибухи в Севастополі та біля Керчі.

Тимчасово окупований Крим вночі 16 серпня опинився під атакою. Вибухи чули у Севастополі, Керчі, Феодосії, Сімферополі та деяких інших населених пунктах півострова. Кримський міст окупанти тимчасово перекривали для руху.

Про це повідомили українські моніторингові канали та представники окупаційної “влади” Криму. Останні заявили, що відбивалася атака безпілотників на низку міст та об’єктів окупаційної армії.

“У Севастополі працює ППО. За попередньою інформацією вже збито один БПЛА над акваторією моря”, – серед іншого написав гауляйтер Михайло Развожаєв. Пізніше він збільшив кількість “збитих БПЛА” до трьох одиниць.

Окрім цього, окупанти повідомили про перекриття Кримського мосту. Моніторинговий канал “Кримський вітер” написав про вибухи біля Керчі.

“І, схоже, є приліт на горі Мітрідат, де стояв “Панцир-С1″, після вибуху – сильна пожежа… У Керчі з поромної переправи СП МІС валить дим” – сказано у повідомленні.

Також, за даними каналу, у районі Кам’янки під Сімферополем після особливо потужного вибуху почалася пожежа. А над Чорноморськом патрулюють вертольоти, та було чутно сильну стрілянину.

Нагадаємо, в анексованому Криму в ніч на 26 липня було чути вибухи. Місцева влада оголошувала ракетну небезпеку. Однак уже через шість хвилин дали відбій тривоги.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...