У Луганську лунають вибухи: ймовірно, детонує зброя окупантів

Поділитися:

В окупованому Первомайську Луганської області сьогодні вдень пролунав вибух. Про це пише так званий “голова адміністрації” міста Сергія Колягін 19 червня.

“Сьогодні, о 13:10, місто Первомайськ знову піддалося обстрілу…”, – пише Колягін, звинувачуючи ЗСУ, які, за його версією, вдарили з безпілотника.

“Попередньо відомо про те, що внаслідок обстрілу постраждало скління адміністративних установ, закладів культури та освіти, а також житлових багатоквартирних будинків. За попередньою інформацією жертв і постраждалих немає”, – пише “мер”.

При цьому в українському сегменті соцмережі1 повідомляється, що вибух у Первомайську пролунав на військовій базі росіян.

“В окупованому Первомайську Луганської області приліт по базі російських військових”, – повідомив блогер Денис Казанський.В окупованому Первомайську на Луганщині “приліт”.

Нагадаємо, вночі на околицях Львова двічі лунали вибухи через атаку ворожих безпілотників. У Малехові внаслідок удару було пошкоджено багатоповерхівки, будівлі в приватному секторі та офісне приміщення. Одна людина отримала поранення.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності