Останні новини:

У Київській області пролунали вибухи: працює ППО

Поділитися:

В Україні станом на  01:25 оголошено повітряну тривогу у 14-ох областях. Це без врахування постійно «червоних» Криму і Луганщини. В подібних випадках, як правило, є загроза ударів з літаків стратегічної авіації Ту-22 і Ту-95, авіаційними ракетами, балістикою, а також дронами-камікадзе» Шахед.

За даними командування Повітряних сил ЗСУ, цього разу причина в загрозі балістики з півночі.

Зазвичай мова йде про Іскандери, ракети С-300 і С-400 (ними російські фашисти б’ють по прифронтових областях через обмежену дальність польоту), а з початку року були ще й ракети KN23 з КНДР (за даними військових, їх начебто з весни перестали використовувати через величезний відсоток браку).

У ніч на неділю, 11 серпня у Києві пролунав вибух. В столиці і низці областей оголошено тривогу. Про це йдеться у Telegram Повітряних сил ЗСУ.

«УВАГА! У Києві оголошена повітряна тривога! Просимо всіх терміново прослідувати в укриття цивільного захисту!», — закликала киян Київська міська державна адміністрація.

У цей же час моніторингові пабліки повідомили про вибухи у Києві.

«Знову ціль курсом на Кременчук!», — поінформували Повітряні Сили у 0.36  а за хвилину додали: «Київ — укриття! Ще одна ракета в напрямку міста!»

«Київщина, Полтавщина. Попередньо, було застосовано балістичні ракети Іскандер-М/KN-23», — вказують моніторингові канали.

Також під атакою знаходиться місто Кропивницький.

Нагадаємо, що звуки вибухів було чути не лише у Полтавській громаді, а й у столиці. Мер Києва Віталій Кличко та КМВА повідомляли про роботу ППО в області.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...